Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Nybyg

Totalentreprise til opførsel af villa eller hus
Kontakt os

Vi bygger dit næste hjem

Vælg den rette entreprenør til at stå for hele processen, så du kan føle dig tryg hele vejen, indtil du står med nøglerne til dit nye hus. Hos Reitan Byg har vi erfaringen og ekspertisen til at håndtere alle former for nybyg, og vil guide dig gennem hele processen. 

Vi har det fulde overblik, så du skal bare koncentrere dig om detaljerne, der kommer til at gøre dit nye hus til et drømmehus.

Vi er der fra start til slut

Når man skal bygge nyt hus, er det en lang proces med mange overvejelser og afgørende beslutninger, der skal tages. Vi står klar til at guide dig videre i processen ligegyldigt, hvor langt du er. Vi har altid det fulde overblik, så skal du bare koncentrere dig om detaljerne, der kommer til at gøre dit nye hus til et drømmehus.

Vi kan se mulighederne for dit hus, og hvilke løsninger, der er plads til inden for de økonomiske rammer. På den måde kommer, der ikke nogle ubehagelige overraskelser eller uforudsete udgifter. Det er vores garanti til dig. Hvis du mangler rådgivning omkring nybyggeri, så kan du altid kontakte os for råd og vejledning.
Kontakt os

Dit nye hjem

Hos Reitan Byg gør vi altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse i forbindelse med deres byggeprojekter. Hvis der opstår udfordringer eller noget, der skal tages stilling til, så er du som bygherre den første der får besked. Vores erfaring siger os, at kommunikationen med vores kunder er noget af det vigtigste i en opstartsproces som denne.

Når I har lagt jer fast på et endeligt design og plantegning af huset i samarbejde med en arkitekt, står vi klar til at rykke ind på byggepladsen med hele vores hold af erfarne håndværkere og sætter i gang med konstruktionen af dit nye hus.

Byggeriet

Når selve byggeprocessen går i gang, så vil der være fuld drøn på byggepladsen. Vi har som totalentreprenør stor erfaring med at strukturere og organisere et byggeprojekt som et nyt hus. Vores hold af erfarne håndværkere har arbejdet sammen i mange år og har derfor en indbygget rutine, der sikrer, at vi ikke spilder tiden og går i vejen for hinanden. Sådan får vi dit nye hus bygget færdig til tiden.

Dette kan klares med erfaring og overblik over processen for hele byggeriet. Har du spørgsmål undervejs er du altid velkommen til at kontakte os, og du er altid velkommen på byggepladsen, hvor vi gerne viser vores fremskridt frem for dig og din familie.
Kontakt os

Når byggeriet er færdigt

Selv, når vi er færdige med dit hus og du har modtaget nøglen, er vi stadig med dig for at se projektet 100% i mål. Vi har en garantiordning, der giver dig garanti på, at hvis der skulle opstå mindre fejl eller mangler, så udbedrer vi dem selvfølgelig, selv efter vi har forladt byggepladsen.

Så kommer vores faguddannede håndværkere ud og udbedrer eventuelle fejl og mangler - vi stopper ikke, før du er tilfreds.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge din drømmebolig.

Nybyg – skab dit drømmehus fra bunden

Nybyg giver dig mulighed for at designe og opføre dit helt eget drømmehus. Uanset om det er et moderne hjem eller en klassisk villa, får du fuld kontrol over både arkitektur, materialer og funktioner. Med nybyg kan du skabe en bolig, der er skræddersyet til dine behov og præferencer.

Sommerhus nybyg – dit personlige fristed

Drømmer du om et nyt sommerhus? Sommerhus nybyg giver dig chancen for at skabe et fristed, der passer perfekt til din familie og din livsstil. Uanset om du foretrækker en minimalistisk stil eller et klassisk sommerhus, hjælper vi dig med at designe og bygge det perfekte sommerhus.

Sommerhus nybyg pris – hvad koster det?

Prisen på sommerhus nybyg afhænger af faktorer som størrelse, materialevalg og beliggenhed. Ønsker du en simpel løsning, eller vil du bygge et luksuriøst sommerhus med alle moderne faciliteter? Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og skræddersyede løsninger, der passer til dit budget. Kontakt os for at få et tilbud baseret på dine specifikke ønsker.

Nybyg hus – skab et hjem til fremtiden

Med et nybyg hus kan du designe en bolig, der lever op til alle moderne standarder for energi, komfort og funktionalitet. Du får muligheden for at vælge alt fra planløsning til de små detaljer, så du ender med et hjem, der passer præcis til din smag og dine behov.

Nybyg pris – hvad koster det at bygge et nyt hus?

Nybyg pris afhænger af flere faktorer som husets størrelse, arkitektoniske stil og valg af materialer. Der er stor fleksibilitet, når det kommer til at tilpasse dit nybyg projekt efter dit budget. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit nybyg projekt.

Murermestervilla nybyg – klassisk stil med moderne komfort

En murermestervilla nybyg kombinerer det klassiske design fra traditionelle danske villaer med moderne komfort og energiløsninger. Få et hjem, der afspejler den tidløse charme fra en murermestervilla, men som samtidig er opdateret med nutidens teknologi og materialer.

Hvad koster nybyg? – få et uforpligtende tilbud

Prisen på nybyg afhænger af dine specifikke ønsker og behov. Vi tager højde for faktorer som størrelse, kompleksitet og materialevalg, når vi beregner prisen for dit nybyg projekt. Ønsker du at vide *hvad koster nybyg*? Kontakt os i dag for at få et skræddersyet tilbud på dit nye hus.

Hus nybyg – byg et hjem, der passer til din livsstil

Med hus nybyg har du muligheden for at designe et hjem, der matcher din livsstil og fremtidige behov. Vælg en planløsning og funktioner, der passer til din familie, og få et hjem, der er energieffektivt, moderne og bygget til fremtiden.

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right