Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Totalrenovering

Få dit drømmehjem med en totalrenovering fra professionelle håndværkere. Vi hos Reitan Byg ApS sørger for en smidig proces, hvor alle faggrupper arbejder sammen. Vi overholder deadlines og er fleksible, så du kan få de ændringer, du ønsker i din totalrenovering.
Kontakt os

Totalrenovering af hus

Har du behov for en renovering eller ombygning af dit hjem? Hos Reitan Byg ApS kan vi hjælpe uanset årsagen. Vi har et tæt samarbejde med faste underleverandører inden for VVS, EL og murerarbejde, hvilket sikrer en problemfri totalrenovering. Vi er også stærkt dedikerede til at overholde deadlines og aftaler, og er fleksible over for kundens ønsker i hele processen. Kontakt os  for at høre mere om vores renoverings- og ombygningstjenester.

Hvorfor renovere dit hus?

Der kan være mange grunde til at få foretaget en renovering af din bolig. Går du eksempelvis med specifikke boligdrømme, kan en totalrenovering af dit hus ofte give dig det, du søger i en anden bolig. Det kan ovenikøbet ofte forøge værdien af boligen betragteligt. Hvis du derimod skulle være så uheldig at opdage skimmelsvamp i hjemmet, kan det være vigtigt, at du kontakter fagfolk. Reitan Byg ApS har stor erfaring indenfor arbejde med forskellige svampe, og vi står altid klar til at hjælpe dig.
Kontakt os

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right