Ring 25 11 88 55

Tilbygning

Total entreprise i forhold til din nye tilbygning
Kontakt os

Vi laver din tilbygning i Århus

En tilbygning er oplagt, hvis du står og mangler mere plads - det kan være i forbindelse med en familieforøgelse eller far, der skal have mere plads til sit værktøj. Et ekstra værelse eller badeværelse kan ofte lette hverdagens stres og jag for familier af enhver størrelse.

Går du med drømmen om et ekstra værelse eller badeværelse? Vi kan realisere din tilbygning og give dit hjem flere kvadratmeter og nyt liv. Vi hos Reitan byg har mere end 25 års erfaring med alle former for tilbygninger.

Tilbygning i træ

Stil og arkitektur er vigtige faktorer ved tilbygninger, og det er vigtigt at tage udgangspunkt i det originale hus for at undgå en tilbygning, der stikker ud. Det er dog også muligt at tilføje en ny stil, hvis man respekterer det oprindelige design. Reitan Byg har stor erfaring med tilbygninger i forskellige stilarter og kan rådgive om stil og materialevalg. Det kan være en god idé at tage en arkitekt med på råd. 

Kontakt os for mere information.

Tilbygning som investering

En tilbygning kan være en god investering, men beliggenhed er afgørende. Det er vigtigt at overveje, om tilbygningen skal fungere som en investering eller for at øge funktionaliteten. Hvis det er en investering, skal anvendeligheden øges betydeligt for at tiltrække købere og øge salgsprisen. Økonomien afhænger af beliggenhed, størrelse og funktionalitet, og det kan være en god idé at få en ejendomsmægler til at vurdere det.

Hvad koster det?

Prisen for en forøgelse af jeres bolig er naturligvis utrolig individuelt. Der er i den forbindelse mange faktorer, der spiller ind - hvor stort er projektet og hvilken slags værelser inkluderer det.

Er det bad, køkken og bryggers I drømmer om at tilføje til jeres hus, så vil det naturligvis øge prisen, i modsætning til mindre projekter, hvor man fx kun ønsker et ekstra værelse.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende møde om, hvordan vi kan realisere jeres drømme og hvad det kommer til at koste. Så får vi sat gang i jeres byggeprojekt hurtigst muligt.

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right