Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Totalentreprise

Vi tilbyder totalentreprise på renoveringer af boliger, overetager, tilbygninger og ombygninger.
Kontakt os

Totalentreprise i Aarhus og omegn

Reitan Byg har over 26 års erfaring inden for totalentrepriser inklusiv solceller, overetage, tagrenovering, ombygning og tilbygning. De starter altid med et opstartsmøde for at diskutere behov og budget. De er detaljeorienterede og tager hensyn til fremtidige behov, og de guider kunderne til et holdbart resultat.

Byggeplan og tid

Når vi, i samarbejde med dig, har fået afdækket de forskellige behov i forbindelse med din totalentreprise, så går vi i gang med at lægge en tidsplan for projektet. Vi arbejder altid med en detaljeret og gennemarbejdet plan, så vi er sikre på, at byggeriet skrider frem så effektiv så muligt.

Vi er fuldt ud klar over, hvor meget en byggeproces, som en totalentreprise, har indflydelse på et familieliv. Det kan ikke undgås, at din familie kommer til at opleve praktiske udfordringer i forbindelse med byggeriet. Dette er vi altid meget opmærksomme på og prøver altid at strukturere processen, så dig og din familie kommer til at opleve så lidt gene så muligt.

Vi tror på, at kommunikation er nøglen til at få en byggeproces til at glide, både for os og for dig og din familie. Derfor er vi altid til rådighed, hvis I skulle have spørgsmål eller forespørgsler, der kan gøre jeres liv lettere i processen.

Byggeprocessen

Når vi har planlagt byggeriet sammen, styrer vi processen til punkt og prikke, og du kan slappe af. Vi tager hånd om alt, herunder at kontrollere håndværkere, tidsplan, materialebestilling og bortskaffelse af affald på miljøvenlig vis. Vi samarbejder med pålidelige partnere og leverandører, og garanterer en effektiv byggeproces. 

Vores samarbejdspartnere inkluderer bl.a. arkitekter, bygningskonstruktører, elektrikere, murere, VVS-fagfolk, og specialister i jord og beton. Alt arbejde udføres af danske håndværkere.

Brug for hjælp?

Hvis du har et byggeprojekt og mangler en samarbejdspartner, så er du velkommen til at kontakte os i dag. Så får vi sat gang i dit byggeri hurtigst muligt. Du kan trygt overlade gennemrenovering af boligen eller byggeprojektet for dit nye hus til os.

Vi dækker områderne

  • Djursland
  • Midtjylland
  • Aarhus
  • Silkeborg
  • Randers

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right