Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Haven

Vi skaber rammerne om en hyggelig og funktionel have.
Kontakt os

Vi giver dig mere plads

Når du tænker på en have, så falder tankerne nok mest på en grøn græsplæne, nogle blomster og træer. Hos Reitan Byg har vi fokus på alt det udenom de grønne elementer. Det vil sige terrassen, redskabsskuret, garagen og måske et anneks, hvis du står og mangler plads. Vi bygger til ethvert behov.

Vi kan bygge alt, der gør din have mere funktionel og får hverdagen til at køre. Kort sagt, så skaber vi rammer om en hyggelig og funktionel have. Vi har mere end 15 års erfaring med at bygge mindre projekter omkring dit hus, der kan løse forskellige behov og gøre din hverdag bedre.

Træterrasse

Med en god træterrasse kan du skabe et naturligt midtpunkt for hele familien i haven. En terrasse kan danne rammerne om en hel sommer, hvor man kan spise sine måltider og hygge omkring familien. En god terrasse gør sommeren lidt længere og bedre.

Læs mere her, om hvilke valg du står overfor, når du skal have bygget en terrasse. Vi giver et kort indblik i fordelene og ulemperne ved træterrasser og fliseterrasser. Du får også et indblik i, hvad det kræver at bygge en terrasse og processen bag.
Læs mere

Redskabsskur

Mangler du plads til opbevaring i haven? Det kan være dine havemøbler, haveredskaber og maskiner - alt det, du har brug for at skabe en flot og indbydende have. Vi har stor erfaring med at bygge redskabsskure i alle størrelser og udformninger. Uanset behov og budget, kan vi få dig i mål.

Med et rummeligt redskabsskur kan undgå en masse rod i og uden om din have. Det kan også gøre det mere overskueligt at vedligeholde haven, når du ved, hvor dine redskaber er hele tiden.
Læs mere

Garage

Man glemmer ofte at tjekke, om sin garage har brug for vedligehold. Der er jo så meget andet, der skal ses til. Det er dog en rigtig god idé at tjekke sin garage løbende. Sådan undgår man, at skaderne bliver for store. Det kan ofte være taget, der har brug for vedligehold.

Trænger din garage til en renovering med nye sternbrædder eller er det tagpappet, der skal have den store tur. Vi har stor erfaring med alle typer renovation af garager.
Kontakt os

Anneks

Hvis du står og mangler plads i dit hus og ikke har mulighed for at bygge om eller til, så kan et anneks være løsningen på dine problemer. Med et anneks kan du dække de fleste behov for ekstra plads - ligegyldigt om, der er tale om opbevaring eller mangel på soveværelser. Vi har stor erfaring med at få det meste ud af et anneks, lige meget, hvilken størrelse det har.

Læs mere her, om hvilke behov vi kan opfylde for dig med et nyt anneks. Du får ligeledes en guide til, hvilke regler, du skal overholde, når du bygger et anneks på din helårsgrund eller din sommerhusgrund.
Læs mere

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right