Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Vinduer og døre

Hos Reitan-Byg er vi specialister inden for vinduer og døre, specielt når der er fokus på energimærkning.
Kontakt os

Sådan fungerer det

Hos Reitan Byg tager vi os af hele processen, når det kommer til at udskifte dine gamle vinduer og døre. Vi sørger ikke blot for at opmåle og levere de nye elementer, men også for en professionel installation, der sikrer den bedst mulige energieffektivitet og langtidsholdbarhed. Med vores ekspertise og erfaring kan du trygt overlade arbejdet til os og nyde det resultat, der passer perfekt til dit hjem og dine ønsker.

Vi varetager opgaven

Vi sætter en ære i at levere en professionel og effektiv service til vores kunder. Udover at opmåle, levere og installere dine nye vinduer og døre, tilbyder vi også en grundig og professionel rådgivning, der sikrer, at du får den bedste løsning til dit hjem. Vi sørger desuden for at overholde alle aftalte tidsrammer og deadlines, så du kan være sikker på, at din opgave bliver udført til tiden. Vi er stolte af vores mange tilfredse kunder, som har været glade for vores professionelle tilgang og vores høje kvalitet af arbejdet.
Kontakt os

Specialister i Velux

Vi er specialister i at installere Velux vinduer og solafskærmning, og vi anbefaler ofte denne løsning til vores kunder i forbindelse med byggeri eller renovering af hjemmet. Med vores ekspertise inden for installation af Velux-produkter, kan vi sikre, at dine nye vinduer og solafskærmning passer perfekt til dit hjem og opfylder dine ønsker og behov. Vi sørger altid for at levere en professionel og pålidelig service, som vores kunder kan stole på.

Hvad koster udskiftning af vinduer og døre?

Prisen afhænger af, hvor mange døre og vinduer der er tale om skal udskiftes, hvorfor du kan kontakte os her, og få en vurdering. En udskiftning af utætte vinduer og døre kan være en klog investering, der ikke kun forbedrer dit hjemmets energieffektivitet, men også dets komfort og værdi. Ved at udskifte dine gamle vinduer og døre med nyere og mere energieffektive modeller kan du opnå betydelige besparelser på din varmeregning, forbedre luftkvaliteten og skabe et mere behageligt indeklima. Derudover kan en sådan investering også øge værdien af dit hjem, hvis du på et senere tidspunkt ønsker at sælge det. Kontakt os i dag for at få et tilbud på udskiftning af dine vinduer og døre.
Kontakt os

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right