Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Træterrasse

Lad terrassen blive sommerens samlingsted.
Kontakt os

Forlæng sommeren med en træterrasse

Står du og mangler en erfaren håndværker i Aarhus og omegn til at bygge din terrasse? Led ikke længere - vi hos Reitan Byg har mange års erfaring med at bygge terrasser, der holder.

En god terrasse bliver hurtigt et uundværligt midtpunkt om sommeren, hvor familien kan nyde sommeren hele dagen.

Træterrasse eller fliser?

Inden man går i gang med at bygge ny terrasse, er der naturligvis nogle ting, du skal overveje. Det store spørgsmål er oftest, om du er til træ eller fliser, hvilket naturligvis er en smagssag. Det første spørgsmål, du skal stille dig selv er: Hvordan kommer en træterrasse eller fliseterrasse til at spille sammen med både huset og havnen?

Der er dog nogle afgørende forskelle på de to. Her får du nogle af de afgørende ulemper og fordele ved begge muligheder.

Samlet set kan man sige, at det går lige op med både ulemper og fordele, så det er mest op til dig og hvilken stil, du foretrækker. Hvis du stadig er i tvivl, om hvilken terrasse, du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte os i dag.
Kontakt os

Træterrasse

Fordele ved en træterrasse: 
Med en træterrasse kan du bygge højere, end hvis du går med en fliseterrasse. Ofte så er en træterrasse mere behagelig at gå på, alt efter, hvilket træ du vælger. Sidst, men ikke mindst, så kan man nemt forme sin terrasse efter behov og stilvalg.

Ulemper ved en træterrasse: 
Den største ulempe ved træterrasse er, at den ikke holder lige så længe, som med en fliseterrasse. Desuden kan en træterrasse blive angrebet af alger og den skal gerne smøres hvert tredje år.

Fliser

Fordele ved fliseterrasse: 
Den største fordel ved en fliseterrasse er uden tvivl, at den holder længere, end en træterrasse. Ligeledes kræver den mindre vedligehold, da man kan nøjes med at fjerne ukrudt.

Ulemper ved fliseterrasse: 
Den største ulempe ved træterrasse er, at den ikke holder lige så længe, som med en fliseterrasse. Desuden kan en træterrasse blive angrebet af alger og den skal gerne smøres hvert tredje år.

Materialer

Ved valg af materiale til terrassen, træ eller fliser, er det vigtigt at overveje budget, stil og vedligehold. Trykimprægneret træ er en billig og holdbar løsning, mens mere eksotiske træsorter som teak og merbau giver en unik stil. 

Beton- og natursten er klassiske valg til fliser, men der er mange andre muligheder for et særligt udtryk. Vi står altid klar med råd og inspiration til din nye terrasse.
Kontakt os

Konstruktion

Der er forskellige måder at lave konstruktionen til en terrasse på afhængigt af underlaget og husets behov. Stolper er ofte valgt, da det er nemt at lave fundamentet og giver mulighed for at undgå fugt. 

Der kan laves elegante løsninger med beklædning af siderne, men om stolperne skal være synlige er en smagssag. Hos Reitan Byg har de erfaring med at bygge terrasser og kan hjælpe med at undersøge mulighederne. 

Læs mere om regler og love vedrørende terrassebyggeri ved at følge dette link.
Kontakt os

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right