Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Profil

Læs mere om Reitan-Byg her, og gør dig fortrolig med vores arbejde
Kontakt os

Tømrer i Østjylland

Vi har over 25 års erfaring inden for alt tømrerarbejde, og med base i Randers og Århus Nord er vores team af faguddannede tømrere altid klar til at køre ud helt uforpligtende og besigtige netop dit projekt. Vi dækker hele Østjylland, men tøv ikke med at tage kontakt hvis du bor længere væk - så finder vi en løsning på det. 

Af de forskellige fagområder vi er stolte af at kalde os eksperter inden for, kan nævnes:

Kontakt os

Mange loyale kunder

Vores kunder værdsætter vores interesse i små, såvel som store projekter. Ingen skal føle sig overset, og ingen opgave er for lille eller for stor til os.

Vi har mange års erfaring med det private marked, hvilket har beriget os med erfaring til at sætte de vigtigste ting i fokus i kunderejsen. Punktlighed, detaljeorienteret arbejde, og kommunikation med dig som bygherrer.

I den anden ende af segmentet har vi industrien og vores samarbejdspartnere indenfor erhverv og det offentlige. Her har vi opnået stor erfaring med at være konkurrencedygtige på pris, kvalitet og vores profesionelle udtryk. Her har vi primært beskæftiget os med Nybyg, Sommerhuse, og tagrenoveringer.

Så står du med en opgave tøv ikke med at kontakte os, så kommer vi forbi og giver et tilbud. Er dit projekt mere omfattende? - Så kontakt os og aftal en tid til en kop kaffe, så står vi for projektering og byggestyring af hele entreprisen.
Kontakt os

Søger du en totalentreprenør, kan Reitan Byg også hjælpe

Vi sætter tid af til en god snak om dit projekt, så vi har et godt grundlag at arbejde ud fra. Vi sørger for at planlægning, koordinering og udførsel – og du kan trygt slappe af imens. Vi forlader aldrig en kunde, før denne er 100 procent tilfreds – det er da også derfor, vi stolt kan sige, at vi har mange loyale kunder, der kommer igen.
Kontakt os

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right