Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Anneks

Et anneks kan give både mere plads og frihed
Kontakt os

Få mere plads med et anneks

Få mere plads med et anneks
Der kan være mange grunde til at bygge et anneks: mangel på værelser, mangel på opbevaring eller en teenager, der har brug for sin egen plads. Ligegyldig, hvilket behov, du har, så kan et anneks bygges til at udfylde det.

Et anneks defineres som en mindre, fritstående bygning, der tilknytter sig til hovedhuset. Det kan både være til opbevaringsplads eller fungere som en helårsbolig.

Et nyt anneks kan være en praktisk og forholdsvis billig løsning på dine pladsproblemer, om det er til dit hus eller sommerhus. Fordelen ved at bygge et anneks i sommerhuset fx er, at du ikke skal bruge tid og penge på at rive ned eller tilpasse tilbygningen til dit eksisterende hus.

Hvilke krav er der? - Sommerhus

  • Et anneks skal holdes inden for byggeretten, hvilket vil sige, at annekset skal bygges mindst fem meter fra skel. Dit nye anneks må kun være fem meter højt med kun 1 etage.
  • Husk at søge byggetilladelse hos kommunen.
  • Færdigmeld byggeriet til kommunen, når du selvsagt er færdig med dit nye anneks.
Kontakt os

Hvilke krav er der? - Helårsbolig

  • Det skal holdes inden for byggeretten, hvilket vil sige mindst 2,5 meter til skel og at højden holder sig under 1,4 x afstand til naboskel og sti. 
  • Husk at søge byggetilladelse hos kommunen. 
  • Færdigmeld byggeriet til kommunen, når du selvsagt er færdig med dit nye anneks.

Hvis du er i tvivl, om det er muligt at bygge lovligt på din grund, så står vi altid klar med kyndig rådgivning. Læs mere, om hvilke regler, du skal overholde ved sådan et byggeri her. Vi står naturligvis også klar til at vejlede dig, hvis du er i tvivl. Kontakt os i dag.

Kontakt os

Hvilke behov skal dækkes?

Inden bygning af et anneks til hus eller sommerhus, er det vigtigt at beslutte, hvilke behov der skal dækkes, f.eks. sovepladser, toilet, bad og opbevaring. Derefter bør man vælge størrelsen og overveje stilen på bygningen, som oftest skal matche det eksisterende hus eller sommerhus. Alternativt kan man vælge en mere kreativ stil, der komplimenterer den eksisterende æstetik. Hvis man mangler inspiration til udformning og indretning af anneks, kan man altid kontakte os.
Kontakt os

Lad os bygge for dig

Vi hos Reitan Byg har mere 15 års erfaring med at bygge denne slags tilbygninger. Med os som din samarbejdspartner kan du være sikker på, at dine behov bliver opfyldt. Vi står klar til at guide dig gennem hele processen fra start til slut med råd om design, materialevalg og byggestil.

Kontakt os i dag, så kommer vi ud og kigger på grunden sammen med dig og tager en god snak, om hvordan vi kan give dig mere plads i dit hus eller sommerhus, forbedre funktionaliteten og løse hverdagens praktiske problemer.
Kontakt os

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right