Logo-orange
Ring 25 11 88 55

Ombygning

Vi har erfaringen til at stå for total entreprisen for din ombygning
Kontakt os

Vi står for din ombygning

En ombygning kan virke uoverskuelig, selv ved en simpel sammenlægning af to værelser. Få en erfaren håndværker til at stå for din ombygning og få den sikkert i hus. Ombygninger af hus kan være indretningen indvendig og gøre dit hus mere anvendeligt og bedre indrettet. 

Vær opmærksom på nye energikrav til vinduer og døre fra 1. februar 2021.

Det økonomiske aspekt

Det er umuligt at give en pris på en ombygning uden alle detaljer, da ombygninger afhænger af det eksisterende rum og faktorer som bærende vægge, gulv- og varmeinstallationer kan få prisen til at stige. Jo mere simpel en ombygning er, jo billigere bliver den. 

Reitan Byg regner med uforudsete udgifter, så du har den bedste platform at stå på. Kontakt os for en ombygningsvurdering.

Stil og materialer

Vi hos Reitan Byg bruger altid de bedste materialer til vores ombygningsprojekter, da vi tror, at kvalitetsmaterialer er en god investering på lang sigt. Vi overholder altid kundens budget og returnerer ubrugte varer. Når vi vælger materialer til projektet, søger vi normalt at bevare husets eksisterende stil, men kan også hjælpe med at skabe en helt ny stil efter kundens ønske. 

Læs mere om regler og love i forbindelse med ombygning her.

Vi hjælper dig i gang

Når vi går i gang med et projekt som en ombygning, så indgår vi altid i en dialog med vores kunder, hvor vi får lagt en plan. Denne plan skal sikre, at du, som kunde, altid er klar over, hvor vi er i processen. Desuden forsøger vi altid at være så fleksible så muligt, så dig og din familie oplever mindst gene i forbindelse med byggeriet.

Kontakt os og få en pris på din ombygning, det er ofte billiger end du regner med. Vi står klar til at rådgive dig gennem hele processen - fra den spæde start med planer og design til vi er færdige med din ombygning.

Professionel ombygning af hus

Vores ombygningsservice er dedikeret til at realisere dine boligdrømme. Med et erfarent team af håndværkere og designere tilbyder vi skræddersyede løsninger til ombygning af hus, der forvandler dit hjem til det perfekte udtryk for din stil og funktionalitet. Uanset om det er en ombygning af husets udvidelse, en køkkenrenovering eller et badeværelsesopdatering, arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at resultatet matcher dine forventninger. Kontakt os i dag for at begynde din ombygningrejse.

Brug for hjælp til renovering af hus?

Drømmer du om at forvandle dit hus til det perfekte hjem? Vores renoveringsservice er dedikeret til at realisere dine boligdrømme gennem omhyggelig planlægning og udførelse. Med vores erfarne team af håndværkere og designere kan vi skræddersy en renoveringsplan, der passer til dine behov og ønsker. Uanset om det drejer sig om køkkenrenovering, badeværelsesopdatering eller en almindelig renovering af huset, er vi eksperter inden for renovering af hus. Lad os hjælpe dig med at skabe dit drømmehjem med vores professionelle renoveringsservice.

Få hjælp til renovering af parcelhuse

Drømmer du om at forvandle dit parcelhus til den ideelle bolig? Vores renoveringsservice er specialiseret i renovering af parcelhuse og opfylder dine boligdrømme med omhyggelig planlægning og ekspertise. Med vores erfarne team af håndværkere og designere kan vi skræddersy en renoveringsplan, der passer perfekt til dit parcelhus. Uanset om det drejer sig om at modernisere køkkenet, opgradere badeværelset eller give hele huset en opfriskning, er vi dedikerede til at levere kvalitetsresultater, der forbedrer både funktionalitet og æstetik. Lad os hjælpe dig med at realisere dit drømmeparcelhus med vores professionelle renoveringsservice.

Din partner til boligrenovering

Drømmer du om en omfattende boligrenovering for at skabe dit ideelle hjem? Vores renoveringsservice er dedikeret til at gøre din boligvision til virkelighed. Med ekspertise inden for boligrenovering tilbyder vores erfarne team skræddersyede løsninger til at opgradere og forbedre din bolig. Uanset om det indebærer køkkenrenovering, badeværelsesmodernisering eller renovering af hele boligen, leverer vi kvalitetsarbejde, der matcher dine behov og ønsker. Lad os hjælpe dig med at skabe et rum, der ikke kun er smukt, men også funktionelt og behageligt at bo i. Kontakt os i dag for at begynde din boligrenoveringrejse med vores professionelle team.

Reitan Byg

Vi er et tømrerfirma med 26 års erfaring, hvilket har givet os stor viden omkring udførelse af diverse tømrer-og glarmester opgaver.

Vi er en lokal virksomhed i Randers med mange loyale kunder.

Står du med et projekt et andet sted i landet, skal du dog ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt

+45 25 11 88 55
lr@Reitan-Byg.dk
Dronningensgade 20, 8900 Randers
© 2023 Reitan-Byg.
Powered by MODO Partners ApS
phone-handsetcrossmenuarrow-right